Med ett stänk av overklighetskänsla börjar vi nu inse att det faktiskt är dags. Lägenheten är städad och den utrustning vi inte redan skickat har vi packat ner tillsammans med kläder, tandborstar och en hel hög med viktiga papper, vilka jag är helt övertygad om gör allt som står i deras makt för att komma bort. ”Att göra-listan”, som de sex senaste månaderna varit ett levande dokument och växt likt en gökunge, har vi nu äntligen lyckats ha ihjäl. Det enda som återstår är att ta med sitt pick och pack och åka till Kastrup. Egentligen är detta början på två resor, dels en fysisk och dels en färd ut i cyberrymden som något stapplande inleds på allvar via denna blogg. Hoppas att vi ses på endera stället. Alla är välkomna att kommentera blogginläggen genom att klicka på ”kommentarer” nedan. Nu drar vi!