Till alla er som börjat tröttna på bloggen har vi ett tråkigt besked: Ni får dras med vårt tjat om resan ett litet tag till… Vi har fått tjänstledig i ytterligare tre månader och kommer att fortsätta vår resa till slutet av mars! Vart skall vi då ta vägen, kan man undra? Från början tänkte vi använda den extra tiden till att köra ”varvet runt”, upp igenom Uruguay och Brasilien och eventuellt avsluta resan i Surinam eller i någon av Guyanorna. Efter detta fick vi dock omdisponera vad vi skulle använda våra sista korvören i reskassan till. Exempelvis kändes det helt plötsligt ganska angeläget att köpa en ny stötdämpare. Förhoppningsvis kommer vi ändå kunna köra norrut efter Buenos Aires. Vi får se.

Till sist, men inte minst: Från oss alla (två, eller kanske tre om man räknar hojen) till er alla, en riktigt god jul och ett gott nytt år!